Tökfaragás és ami még belefér!

Multikulturális és multifunkcionális együttlét helyszíne volt új közösségi terünk, a K14 október végén. 

A kultúrák keveredése abból fakadt, hogy amerikai önkénteseink, Tabby és Tony angol nyelvi klubjának napját és alkalmát ragadtuk meg, hogy romák és nem romák együtt legyünk! De okunk és célunk is többféle akadt: a nyelvgyakorláson kívül a már hagyománynak számító őszi tökfaragás, és az esedékes szülinap méltó megünneplése! S ha már ilyen szépen összejöttünk, meghallgattuk Kemenes Erikának, a Joób Olivér Szeretetintézmény illetékes munkatársának tájékoztatóját az evangélikus nevelőszülői hálózat szervezéséről.

Hatalmas nyüzsgés előzte meg a program kezdetét, hisz amerikai barátaink a tökfaragáshoz illő, hazájukból hozott Halloween-i külsőségekről gondoskodtak, míg a szakkolisok a szülinapi feeliing előállításán, a szakkollégiumi munkatársak pedig a kézműveskedés kellékeinek bekészítésén buzgólkodtak. Mire mindennel készen voltunk, szabad volt megérkeznie a szülinaposnak is…

Jó hangulatú, igazi közösségépítő együttlét volt, ahol magától értetődően keveredett az angol, a lovári és a magyar, adtunk és kaptunk egymásnak/egymástól, okosodtunk és ügyesedtünk… Maradéktalan öröme volt mindenkinek, aki élt az alkalommal.
További részletekről meséljenek a fotók!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .