Ismét Nyílt Napot rendezett a Nyíregyházi Főiskola, melyen ezúttal is bemutatkozhatott az Evangélikus Roma Szakkollégium

 

Az Evangélikus Roma Szakkollégium egyedülálló segítséget tud nyújtani a roma, illetve szociokulturális hátrányokkal küzdő, tehetséges fiatalok számára, hogy ne csak bejutni sikerüljön a nyíregyházi felsőoktatási intézményekbe, de elvégezni is!

dsc_0355_

Miközben a Kodály terem színpadán érdekes előadások, izgalmas produkciók és látványos vetítések váltották egymást, fűszerezve a nézőtéri közönségjátékokkal, külön standokon mutatkoztak azok a szervezetek, melyeknek van üzenetük a pályaválasztás nehézségivel küzdő fiatalok számára.
Az Evangélikus Roma Szakkollégium egyedülálló segítséget tud nyújtani a roma, illetve szociokulturális hátrányokkal küzdő, tehetséges fiatalok számára, hogy ne csak bejutni sikerüljön a nyíregyházi felsőoktatási intézményekbe, de elvégezni is! Lényeges információ az ERSZK-ról egyébként, hogy 2014. szeptemberétől az eddigi 20 helyett, 25 hallgatónak tud támogatást biztosítani.

 

dsc_0359_ dsc_0367_ dsc_0368_ dsc_0369_ dsc_0373_ dsc_0376_

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .