TANÉVZÁRÓ EXTRÁKKAL – 2015

Megtartottuk a 2014-15-ös tanév záróünnepségét. Molnár Erzsébet intézményvezető felidézte az esztendő eseményeit, értékelte a TÁMOP-projekt megvalósulását.

10672289_839582796124109_4058653675621705602_n_Mielőtt sor került volna a szakkollégiumi teljesítményt tanúsító oklevelek átadására, a hallgatók ragadták magukhoz a kezdeményezést!
Ismét bizonyságát adták, hogy konspirálni, meglepetést szervezni nagyon tudnak: értesülve arról, hogy Deme Dóra nyugdíjba készül, ajándékkal, verssel, közös énekléssel és szép szavakkal köszönték meg mindazt a gondoskodást, szeretetet, amit a szakkollégium kezdete óta az Evangélikus Roma Szakkollégium szakmai vezetőjétől a hallgatók kaptak. Dóra néni köszöntése nem jelenti, hogy elszakadnánk egymástól: a következő tanévben is számíthatuk rá, egy másfajta szerepkörben…
A tanév vége azt is jelenti, hogy hazatérnek önkéntes munkát végző amerikai barátaink: Jericho Westendorf és Maija Mikkelsen. Példájuk nem maradt hatástalan, mint megtudtuk. Egyik szakkollégistánk, Megyesi Judith már tanulja a spanyol nyelvet, mert ősztől önkéntesként dolgozik Uruguay-ban!

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .