Pályaválasztási tanácsok

Az Evangélikus Roma Szakkollégium küldetéséről, az itt folyó munkáról Molnár Erzsébet intézményvezető mellett Balogh Eszter és Orgován Lilla beszélt


A biri Dankó Pista Egységes Óvoda, Bölcsőde, Általános Iskola, Szakképző Iskola, Gimnázium, Kollégium és Alapfokú Művészeti Iskola január végén idén is megrendezte pályaválasztást segítő programját végzős középiskolásai számára. A döntést segítő fórumon a Nyíregyházi Főiskola, a Nemzetvédelmi Egyetem, a Debreceni Egyetem, valamint a Debreceni Egyetem hajdúböszörményi Pedagógiai Főiskolai Kar mellett az Evangélikus Roma Szakkollégium kapott lehetőséget a bemutatkozásra, és tájékoztatást adott a munkaerő-piaci lehetőségekről a Nagykálló járási munkaügyi központ.
Az Evangélikus Roma Szakkollégium küldetéséről, az itt folyó munkáról Molnár Erzsébet intézményvezető mellett Balogh Eszter és Orgován Lilla beszélt az érettségi előtt álló, Biriben tanuló középiskolásoknak. Balogh Eszter, az NYF hallgatója tavaly még a nézőtéren foglalt helyet, így most sok-sok régi iskolatársa előtt mondhatta hitelesen, hogy számukra is reális célkitűzés a felsőoktatás.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .