Klári koncertje

A Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem népi fúvós tanár tanszakán, mesterképzésben tanuló szakkollégistánk Uhrin Klára diplomakoncertjére került sor január 8-án Budapesten, a Régi Zeneakadémia hangversenytermében

1545121_569767699777823_1329823206_n_

Fontos esemény történt Kertészné Uhrin Klára életében: a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem népi fúvós tanár tanszakán, mesterképzésben tanuló szakkollégistánk diplomakoncertjére került sor január 8-án Budapesten, a Régi Zeneakadémia hangversenytermében. A Kecskenóta című koncertre érthető módon nagy izgalommal készült Klára, akit személyes jelenlétünkkel is támogathattunk élete egyik legjelentősebb megmérettetésén. Nagyszerűen helyt állt, és ez nem szubjektív vélemény csupán. A koncertet követően hamar megszületett a szakértő ítélet: Kertészné Uhrin Klára koncert-teljesítményét kitűnőre értékelte a tanári zsűri, ahogyan a félévet is kitűnő eredménnyel zárta. Gratulálunk!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .