Kiállítás Budapesten

A Fasori Gimnázium Csendesnapjának vendégeként a hajléktalanságról, a fedél nélkül élők helyzetéről tartott előadást budapesti gimnazistáknak Mocsár Zoltán, az ERSZK tagja, a Nyíregyházi Főiskola 3. éves szociálpedagógia szakos hallgatója.

Mint ismeretes, Mocsár Zoltán hajléktalanokról készült fotóiból októberben nyílt kiállítás a Níregyházi Főiskola könyvtárában. Az ERSZK tehetségnapján elhangzott, a tanulmányaihoz kapcsolódó gyakorlat alapozta meg az Oltalom Szeretetszolgálatnál vállalt önkéntes munkát, így épített olyan viszonyt a hajléktalanokkal, hogy az életükbe bepillantást engedtek.
A fővárosi rendezvényen ezeket a képeket is megtekinthették a középiskolások, ahogyan pár nappal korábban a nyíregyházi Korzóban összegyűlt érdeklődők is. Itt Mocsár Zoltán egyébként arra teremtett lehetőséget szívós szervező munkával, az Oltalom Szeretetszolgálat támogatásával, hogy a hajléktalanok karácsonyi koncerten mutatkozhassanak be a városlakóknak.
Szon.hu 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .