FELHÍVÁS GIMNAZISTÁKNAK

Az Evangélikus Roma Szakkollégium tehetségfejlesztő programot szervez gimnáziumban tanuló roma fiataloknak. A két hétvégére tervezett műhelymunka során előadások, csoportos foglalkozások, játékok váltják egymást.


Haladni vagy maradni?
Valami hajt, de nem vagy biztos semmiben?
Az Evangélikus Roma Szakkollégium tehetségfejlesztő programot szervez gimnáziumban tanuló roma fiataloknak. A két hétvégére tervezett műhelymunka során előadások, csoportos foglalkozások, játékok váltják egymást – két hétvégére elfelejtheted a tantárgyakat, az iskolában megszokott formákat!
Projektünk középpontjában a társadalom- és természettudomány, a művészet és a spiritualitás áll.

Azt kutatjuk, hogyan függ össze egyén-család-közösség és társadalom élete. Mit jelent az egyéni felelősség, mi a társadalmi felelősség? Mi következik döntéseinkből? Kritikus kérdések az ember és természet viszonyában: véges vagy végtelen erőforrások? Fogyassz? Élmény és művészet. Az egyházak szerepe a társadalomban. Spiritualitás és a mindennapok harcainak megküzdése.
Bentlakásos műhelymunkára, közös élményre hívunk, hogy könnyebben dönthess a továbbtanulásodról, a jövődről. Egész napos foglalkozások főiskolai, egyetemi tanárokkal, trénerekkel. Szellemi kalandok dr. Kiss Ferenc rektor-helyettessel, dr. Bojti István családterapeutával, Endresz Ágnes művésztanárral, tréningek Gurály Edinával és Kiss Gabriellával.
Mindez májusban, két hétvégén ingyenes kollégiumi ellátást biztosítunk.

Kell ez a nyugalom, hogy megtalálhasd a válaszokat a jövődet eldöntő kérdésre: Haladni vagy maradni?
Jelentkezés: evromszak@gmail.com vagy 06 20 8245402

OFI Nemzeti Tehetség Program ERSZK-logó EMMI EMET

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .