Adventi gondolatok

Videoklipp-sorozat készül Karácsonyra, mellyel a Magyarországi Evangélikus Egyház az adventi ünnepkör lelkiségét és gondolatiságát szeretné erősíteni szemben az eluralkodó külsőségekkel.


Galambos Ádám és Győri András Timótheus a napokban Nyíregyházán forgatott, az evangélikus intézmények kliensei és tagjai között rögzítették az arra érdemes gondolatokat. Dolgoztak az Oltalom Szeretetszolgálat nappali melegedőjében és a családok átmeneti otthonában, majd pedig az ERSZK-ban.
Az Evangélikus Roma Szakkollégium tagjai közül Kertészné Uhrin Klára és Megyesi Judith valamint Orgován Lilla és Djogni Joel Ségnon vallott a kereszténység legnagyobb ünnepéről, azokról a megélt élményekről és emlékekről, amelyek Jézus születéséhez kötődnek. Igyekeztek megfogalmazni, mit jelent számukra a szeretet, az a biztonság, melyet a család, illetve a gyülekezet közössége jelent.
A videoklippek adventi időszakban az evangélikus honlapon, médiában és a gyülekezetek nyilvános felületein jelennek meg.

Megjelölt:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .