„A hely”

Az Evangélikus Roma Szakkollégiumról szól a Kossuth Rádió A Hely című, szórakoztató-ismeretterjesztő riportműsora március 17-én, pénteken 11:07-től.


A műsor felvételén – még február elején rögzítették – sok mindenről szó esett a szakkollégium célkitűzésétől, működésének sajátosságain, programjain keresztül, a roma fiatalok előre jutásának nehézségein át, a munkaerő-piaci kihívásokig. A jó hangulatú, kötetlen együttlét messze tovább tartott, mint A hely műsorideje, izgatottan várjuk tehát, mi fér bele belőlünk 23 percbe…
A hely riportere, Farkas Erika avatott, olykor pedig provokatív kérdéseivel izgalmassá tette a beszélgetést alanyai számára is. Hogy milyen hely az Evangélikus Roma Szakkollégium Nyíregyházán, az Molnár Erzsébet intézményvezető, Laborczi Géza KRSZH-elnök, valamint Cozma Adrián, Megyesi Judith, Rézműves Norbert és Virág Ádám szakkollégisták válaszaiból rajzolódik ki. Az adás szerkesztője Pálfi Balázs, aki egykor a Nyíregyházi Stúdió munkatársaként kezdte rádiós pályafutását, sokak régi ismerőse ezen a tájon.

 

http://www.mediaklikk.hu/2017/03/16/a-hely-evangelikus-roma-szakkollegium-nyiregyhaza/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .